Mentale & fysieke gezondheid:
dat hebben we nu, meer dan ooit tevoren, zelf in handen.

Wie en waarom Vitaal Goud?

Onderstaande partijen hebben de handen ineengeslagen om Vitaal Goud vorm te geven. Het doel is om jullie te informeren en activeren om op een laagdrempelige manier aan je (hersen)gezondheid te werken.  

De partijen

Hersenstichting: investeert in onderzoek, geeft voorlichting en zet zich in voor patiëntenzorg. Ze zetten alles op alles voor gezonde hersenen, om zoveel mogelijk levens te redden en te herstellen.
 
Leyden Academy: deelt kennis over veroudering en vitaliteit met beleidsmakers, zorgverleners en het grote publiek, om zo de kwaliteit van leven van oudere mensen te verbeteren. Zij streven naar een samenleving waarin alle generaties tot hun recht komen en ouderen hun kennis en levenservaring kunnen delen.
 
 
Sociaal Goud: is een jonge en innovatie stichting die ouderen helpt door nieuwe innovatieve ideeën op zorggebied, te integreren in de praktijk. Dit doen zijn vanuit passie, verbinding, zingeving en wederkerigheid en zo werken zij aan een mooiere toekomst voor mensen in een vergrijzende
maatschappij.
 
Klup: is een sociaal platform (app, website, magazine) voor de actieve 50-plusser die zoekt naar verbinding, inspiratie en sociale contacten op een positieve en eigentijdse manier. Het platform biedt wekelijks meer dan 100 activiteiten aan.
 

Help ons Vitaal goud te verbeteren door onderstaande enquête in te vullen!!