HersenCoach - hou je hersenen fit
2.1 Mentaal welbevinden

In deze bijzondere tijd is het belangrijk om je hersenen fit te houden. Onder andere gezonde voeding, voldoende slaap en regelmatig bewegen kunnen het risico op hersenaandoeningen verkleinen. Volg de gratis online training HersenCoach en ga samen met onze hersenexperts aan de slag!

De HersenCoach is een online training van zes weken, waarin je elke week een e-mail ontvangt. Daarin geven onze hersenexperts wetenschappelijk onderbouwde tips, opdrachten en uitleg. In zes weken leer jij op een leuke manier hoe je je hersenen fit kunt houden! Doe jij ook mee?

Wat gaat je leren?

*  Zeven weken online training met opdrachten, tips en uitleg
*  Tips van hersenexperts; onder andere prof. Erik Scherder
*  Onderwerpen: slaap, voeding, ontspanning, bewegen en uitdaging
*  Leeftijd maakt niet uit, het is nooit te laat om je hersenen fitter te maken!
*  Gratis en voor iedereen toegankelijk
*  We werken samen aan gezonde hersenen

Benodigdheden

* Schrijf jezelf in voor de HersenCoach. Aanmelden voor de HersenCoach kan door het formulier op www.hersenstichting.nl/hersencoach in te vullen. Je ontvangt dan binnen 15 minuten een bevestiging in je mail. Vanaf dat moment ontvang je 6 weken lang elke week een nieuwe mail.

Studenten geven interactieve colleges aan senioren.
4.1 Kwaliteit van leven

Lorem ipsum dolor sit a met, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Benodigdheden

·         dolor sit amet

·         Nerga toeenr

·         De groet ba

·         Ma die doerse

·         stripperts heast

Lichaamsfuncties-01

Deze video is verzorgd door

Over de Vitality Club

Vitality Club is een stichting met als doel de bevolking gezond en gelukkig te houden. Dit wordt gerealiseerd door 50-plussers te faciliteren bij het opzetten van hun eigen Vitality Club in hun wijk. Een Vitality Club is een toegankelijke beweegclub en wordt door en voor 50-plussers mogelijk gemaakt. Op die manier motiveren 50-plussers zelf hun leeftijdsgenoten om dagelijkse beweging in hun routine te integreren en gezonder en gelukkiger oud te worden.

Help ons Vitaal goud te verbeteren door onderstaande enquête in te vullen!!